Dé specialist in contactlenzen

Ons advies: wees zuinig op je ogen, dus gebruik de juiste contactlenzen. Kies voor STASSAR optiek als je de beste oplossing en de beste zorg wenst. Of je nu gezonde ogen hebt of last hebt van bepaalde klachten, het overstappen van een bril op contactlenzen is een belangrijke beslissing.

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing binnen het verrassend grote scala. Denk hierbij aan daglenzen, zacht of hard, maar ook bi- en multifocale contactlenzen waarmee je op alle afstanden en bij al je dagelijkse activiteiten scherp en helder ziet. Zonder leesbril.

Het kiezen van de beste lens is heel persoonlijk. Daarom werken wij met paslenzen die je gedurende een aantal weken kunt proberen, waarna we kijken hoe het bevalt en hoe je ogen hierop reageren. Dit voortraject brengt geen extra kosten met zich mee, wij zien dit als service. Je betaalt pas bij de levering van je definitieve lenzen.

Logo ANVC

Wij staan voor een eerlijk advies. STASSAR in Raamsdonksveer is met drie gediplomeerde contactlensspecialisten dé specialist op het gebied van contactlenzen in de regio met de juiste apparatuur, kennis en ervaring. Wij zijn aangesloten bij het ANVC.