Uitgebreide oogmeting en oogonderzoek

De sfeer in onze winkel is prettig en ongedwongen, maar het meten van je ogen zien wij als een zeer serieuze aangelegenheid. Deze meting bepaalt namelijk de voor u ideale sterkte en oplossing. Wij werken volgens een aantal stappen en meten je ogen op vele facetten met de meest moderne apparatuur, zoals een auto-refractometer en een cornea topograaf. Dit zijn volledig geautomatiseerde machines die een groot deel van het werk objectief doen plaatsvinden met een bijzonder hoge graad van nauwkeurigheid.

Ook kijken we naar de gezondheid van je ogen. Mocht er iets gevonden worden wat afwijkt van het normale, volgt een verwijzing naar je huis- en/of oogarts.

Wij vragen u wel om een afspraak te maken voor een oogmeting of onderzoek, zover de onderzoeken mogelijk zijn op dit moment. Wij werken met drie oogmeetruimtes waardoor je nooit (lang) hoeft te wachten. Bij STASSAR optiek worden de oogmetingen gedaan door onze gediplomeerde opticiens Thom van Steenhuijsen-Piters, Marlou Marcelissen, Jill van Erp en John Stassar.