Ruime collectie brillen en contactlenzen

Bij STASSAR watch and see in Raamsdonksveer vind je een zeer ruime collectie monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Dus als je graag iets te kiezen hebt, dan ben je in onze optiekzaak aan het juiste adres. Met gepaste trots durven wij te stellen dat wij de grootste en mooiste optiekzaak van de regio zijn. In onze winkel vind je de nieuwste collecties, absoluut een bezoek waard!

Wij voeren vele monturen van diverse designmerken. Het is dan ook onmogelijk op deze website alle monturen – voor dames, heren en kinderen – te laten zien. En bovendien, het vinden van het juiste montuur is vooral een kwestie van passen en kijken.

Onze kracht? Kennis, kwaliteit, service en een persoonlijk, eerlijk advies bij het vinden van het montuur dat bij je past.

Of het nu enkelvoudige, bifocale, multifocale, cilindrische of prismatische glazen zijn, bij STASSAR watch and see weten we er alles van. Voor ieder kijkprobleem bestaat wel een oplossing en bij STASSAR vinden we die. Kiezen voor STASSAR is kiezen voor de best beschikbare, hoogwaardige brillenglazen.

Wij werken samen met de meest vooraanstaande glasleveranciers in Nederland. Hierdoor hebben we de beschikking over de beste op maat gemaakte glazen, met de nieuwste technieken op de markt. Met behulp van een computerprogramma worden uw wensen geïnventariseerd en aan de hand van uw eigen input wordt het glas gemaakt.

Ook op het gebied van ontspiegelingen staat de ontwikkeling niet stil. Ontspiegellagen die bijna net zo hard zijn als mineraal, tot ontspiegelingen speciaal ontwikkeld voor mensen die heel de dag met computers en telefoons bezig zijn.

Laat u zich ook door de prijs niet afschrikken. Als u niet per se het beste glas wilt hebben, of u heeft een klein budget kunnen wij u ook helpen. Een set multifocale glazen kan al voor 216 euro inclusief ontspiegeling!