Vakkundige reparaties aan horloges, klokken, sieraden en brillen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook met sieraden, horloges en monturen. Daarnaast zijn ook deze waardevolle produkten aan slijtage onderhevig. Daarom biedt STASSAR een professionele reparatieservice voor al uw kostbare sieraden, horloges, klokken en brillen.

Sieraden en ringen

Wij beschikken over een reparatieatelier voor gouden en zilveren sieraden. De meest voorkomende reparaties zijn het groter of kleiner maken van ringen, armbanden en colliers maar ook aan het aansolderen van bedels en het opnieuw zetten van stenen. Een sieraad gaat niet oneindig mee, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat je zo lang mogelijk van je sieraden kunt genieten. We weten welke emotionele band je ermee kunt hebben. Reden te meer om je sieraad met respect te behandelen.

Sieraad

Bril

Monturen en zonnebrillen

Bij STASSAR is het motto “alles kan”. De bril moet wel verschrikkelijk gecrashed zijn wil deze niet gerepareerd kunnen worden. Alleen als een titanium montuur gebroken is moeten wij het opsturen naar een speciaal laboratorium om het te laten solderen. Dit vergt ongeveer 2 dagen

Horloges

STASSAR juwelier is het juiste adres voor horlogereparatie en horlogerestauratie. Denk aan het (opnieuw) waterdicht maken of het opnieuw opmaken van de wijzerplaat. De rubber ringen in het horloge kunnen door veroudering of bijvoorbeeld door grote temperatuursverschillen de waterdichtheid opheffen. Je kunt ook bij ons terecht voor horlogebatterijen en -banden, meestal klaar terwijl je wacht. Er is een uitgebreide voorraad batterijen en banden aanwezig, zodat je snel weer bij de tijd kunt zijn.

Horloge

Klokken

STASSAR heeft een eigen, ervaren klokkenmaker voor vakkundig onderhoud, reparatie en restauratie van antieke en klassieke klokken en uurwerken. Hiermee hebben we veel kennis van vele type klokken in huis en vinden voor ontbrekende onderdelen (bijna) altijd een oplossing. Prijsopgave voor reparatie van klokken en uurwerken gaat in overleg.