Zonnebrillen voor dames, heren en kinderen

Bij STASSAR kun je terecht voor diverse merken zonnebrillen. Naast de bekende en trendsettende merken biedt STASSAR ook zonnebrillen van minder bekende merken. In alle gevallen echter van de van STASSAR bekende kwaliteit.

Ook wat zonnebrillen betreft heeft STASSAR voor ieder budget de juiste oplossing. In onze winkel kun je rustig de diverse modellen bekijken en passen, want ook bij een zonnebril komt het aan op het juiste model, passend bij je gezichtsvorm en de keuze voor de juiste kleur glazen op basis van je voorkeur.

Standaard zijn al onze gekleurde glazen voorzien van 100% UV-bescherming. Maar verder is de keuze voor de juiste zonnebril ook heel persoonlijk. Is je zonnebril vooral bedoeld als bescherming tegen de zon tijdens het autorijden? Of zoek je een zonnebril voor de wintersport? Misschien wil je juist glazen die snel meekleuren? Je ziet: zoveel mensen, zoveel wensen.

Maak in onze winkel gerust gebruik van onze kennis en ervaring, verzeker jezelf van een zonnebril met maximaal draagcomfort!

Zonnebril op sterkte

Voor een zonnebril op sterkte kun je ook bij ons terecht. De meeste zonnebrillen kunnen we op sterkte leveren. Een zonnebril op sterkte laten maken is helemaal niet zo duur. Zeker niet als je de vele voordelen merkt, bijvoorbeeld tijdens het autorijden. Omdat we ook hierin vele mogelijkheden hebben, is het verstandig om je zonnebril op sterkte in de winkel te komen passen. Zo kunnen wij je persoonlijk adviseren.

Onze merken zonnebrillen