Project Description

John Stassar, Raamsdonksveer, opticien, damesbril, herenbril, kinderbril, leesbril, correctiemontuur, goedkope bril, designbril, nachtbril, harde contactlenzen, zachte contactlenzen, daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen, varifocale lenzen, zonnebril

Contactlenzen

Wij staan al jaren bekend om onze goede oogzorg, ook op het gebied van contactlenzen.

Iedere contactlens zit direct op uw oog, dus daarom is specialistisch en vakkundig advies erg belangrijk. Onze contactlensspecialisten helpen u hier graag bij.

Allerlei soorten lenzen

Of u nu ver- of bijziend bent, een cilinder heeft of moeilijk de kleine letters leest. Wij hebben vrijwel voor ieder oog de geschikte lens. We hebben een uitgebreid aanbod daglenzen, nachtlenzen en multifocale lenzen.

Gediplomeerde contactlensspecialisten

De keuze voor uw lenzen maakt u samen met één van onze gediplomeerde contactlensspecialisten. Welke lens past het beste bij uw ogen en welke geeft het beste zicht? Op deze vragen kan onze specialist antwoord geven. Ook wordt u begeleid in het veilig dragen van de lenzen. De techniek op het gebied van contactlenzen staat nooit stil. Wij houden daarom voor u de ontwikkelingen scherp in de gaten

Aangesloten bij Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC)

Stassar optiek is dé specialist op het gebied van contactlenzen in de regio Raamsdonkveer, Geertruidenberg en Oosterhout, met de juiste kennis en ervaring en geavanceerde apparatuur. We zijn aangesloten bij het ANVC.