Project Description

John Stassar, Raamsdonksveer, opticien, damesbril, herenbril, kinderbril, leesbril, correctiemontuur, goedkope bril, designbril, nachtbril, harde contactlenzen, zachte contactlenzen, daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen, varifocale lenzen, zonnebril

Orthoptie

Orthoptie is simpel gezegd: recht kijken. Je ogen moeten op de juiste manier samenwerken voor een rechte oogstand. Als er aan deze samenwerking iets aan mankeert, kan een bezoekje aan de orthoptist uitkomst bieden.

Onze orthoptisten zijn net als de optometristen gespecialiseerd op het gebied van oogzorg, specifiek op het gebied van scheelziensonderzoek en oogonderzoek bij kinderen. Natuurlijk kunnen ook volwassenen bij de orthoptist terecht.

Specialisme oogmetingen jongere kinderen

Een opticien kan pas een oogmeting doen bij kinderen van twaalf jaar en ouder. Omdat wij optometristen en orthoptisten in dienst hebben en werken met de nieuwste apparatuur, kunnen wij ook oogmetingen van jongere kinderen verzorgen. Die normaliter door de oogarts in het ziekenhuis worden gedaan.

Adviseert het consultatie-
bureau de ogen van je kind te laten meten?

Dan kun je rechtstreeks bij ons een afspraak maken voor een oogmeting inclusief druppelen bij één van onze orthoptisten. Je hebt hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig.

Werkwijze Stassar Horen en Zien

*Oogmeting op afspraak.
*Korte wachttijden.
*Eén contactpersoon bij Stassar: metingen en controles worden zoveel mogelijk door dezelfde opticien,
contactlenzenspecialist, optometrist en orthoptist uitgevoerd.
*Samenwerking met drie huisartsenpraktijken in de regio Geertruidenberg. Zij verwijzen patiënten naar ons door voor oogmetingen en oogonderzoeken.
*Werken met geavanceerde oogmeet- en onderzoeksapparatuur waardoor we zelden tot nooit een foute diagnose stellen.
*Doorverwijzing naar de huisarts en/of oogarts als er oogafwijkingen worden gevonden waarvoor wij geen oplossing hebben.
*Gemoedelijke sfeer en een deskundig en eerlijk advies.