Project Description

John Stassar, Raamsdonksveer, opticien, damesbril, herenbril, kinderbril, leesbril, correctiemontuur, goedkope bril, designbril, nachtbril, harde contactlenzen, zachte contactlenzen, daglenzen, maandlenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen, varifocale lenzen, zonnebril

Zonnebrillen

Een zonnebril is meer dan alleen een beschermmiddel tegen de zon. Het is een modeartikel, iets om doorheen maar ook om náár te kijken. U draagt hem op een terras in de zon, maar ook in de auto, tijdens het sporten misschien of op wintersport. Het belangrijkste hierbij blijft wel dat uw ogen voldoende bescherming krijgen tegen schadelijk UV-straling.

Wij hebben een zeer divers aanbod in schitterende (merk)zonnebrillen, waarvan het merendeel op sterkte gemaakt kan worden.

Zonnebril kopen?

Hoe kies je nu de juiste zonnebril? De belangrijkste vraag is hoe je de zonnebril gaat gebruiken. Gebruik je de zonnebril vooral als bescherming tegen de zon tijdens het autorijden? Of zoek je een zonnebril voor wintersport?

Met de zonnebrillen van Stassar optiek kies je hoe dan ook voor optimale bescherming, kwaliteit en stijl. Al onze gekleurde glazen zijn standaard voorzien van 100% UV-bescherming